Etelä-Karjalan liiton toimisto avoinna aamupäivisin kello 8–10 

TIEDOTE 17.3.2020

Koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi Etelä-Karjalan liitto siirtyy noudattamaan rajoitettua aukioloaikaa 9.4.2020 saakka.  

18.3.2020 alkaen liiton toimisto Lappeenrannassa osoitteessa Kauppakatu 40 D on avoinna arkisin kello 8–10.  Tuona aikana liiton toimisto ottaa vastaan mm. postit sekä mahdolliset muut lähetykset.  Etelä-Karjalan liiton työntekijät ovat pääosin etätyössä ja tavoitettavissa esim. puhelimitse ja sähköpostitse. Toimistossa on kuitenkin henkilökuntaa paikalla muutettuina aukioloaikoina.  Kokoukset, joita ei ole peruttu, hoidetaan pääasiassa etäyhteyksillä. Muuttuneista kokousjärjestelyistä ilmoitetaan sähköpostilla.

Etelä-Karjalan liitto toimii Kaakkois-Suomi–Venäjä CBC -rajayhteistyöohjelman hallintoviranomaisena.  Myös CBC-ohjelman toimisto on rajoittanut aukioloa ja henkilöstönsä matkustamista.  Kokouksia ja neuvontaa toteutetaan pääosin etänä. Esimerkiksi kevääksi suunnitelluthankkeiden konsultaatiopäivät järjestetään etäkokouksina.  Koronaviruksen leviämisen takia voidaan myös joutua perumaan tai siirtämään hankkeiden toteuttamiseen liittyviä matkoja tai/ja tilaisuuksia.  Peruuntumisista aiheutuneet kustannukset ovat hankkeille tukikelpoisia ja niiden käsittely on ohjeistettu Koronavirus (Covid-19) tietoa hankkeille –tiedotteessa.  Ohjelman sivutoimipisteen henkilöstö Pietarissa on myös osittain etätyössä ja varmimmin tavattavissa erikseen sovittuina aikoina.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan liiton hallinto- ja kehittämisjohtaja
Olli Seppänen, p: 040 139 0175,  olli.seppanen@ekarjala.fi

Kaakkois-Suomi ̶ Venäjä CBC-ohjelman ohjelmajohtaja
Jukka-Pekka Bergman, p: 050 437 0339,  jukka-pekka.bergman@sefrcbc.fi